miercuri, 16 ianuarie 2008

Multumesc

Tuturor celor care mi-au transmis incurajari in demersurile mele pe blog, le multumesc! Am primit mailuri, mesaje si vorbe directe! VA MULTUMESC, dar vorba sboara, scrisul ramane! Va invit sa comentati pentru ca sunt la mijlocul lunii ianuarie si trebue sa decid: am castigat cititori si comentatori, continui, N-AM castigat... cotinui, ce sa fac? KLIIIC!

7 comentarii:

Povesti de adormit oamenii mari spunea...

Eu zic ca aveti doua variante...:
1. sa scrieti in continuare .. sau..
2. sa scrieti in continuare...
O alegeti dvs pe care doriti. Mie, una, imi este indiferent...
O sa va citesc cu drag si de-acum inainte. Si daca ar fi fost sa dati un premiu de fidelitate sigur l-as fi castigat eu...:P
Sa nu mai zic de nasu Mugur, care la fel imi e dator. Inca nu am dat clik pe google sa se lase de serviciu, dar ma mai gandesc...:))
Succes!

Mugur Ionescu spunea...

M-am uitat pe statisticile blogului si dupa numarul de vizitatori unici zilnici pe blog (in medie 20) si dupa tarile de unde vin (Argentina, SUA, Japonia, Canada, Spania, Italia, ca sa enumar numai cateva dintre ele) eu zic ca merita sa continui efortul chiar daca nu comenteaza nimeni. Decat sa comenteze mai bine da click pe anunturile Google ca de acolo poate ies ceva bani :-)

Anonim spunea...

ca sa nu mai zic ca ai niste povestiri care nu au nevoie de nici un comentariu, poate doar daca vine vreun critic de arta :-)

pune articole mai scurte si mai incitante si atunci o sa ai si comentarii

Povesti de adormit oamenii mari spunea...

"ca sa nu mai zic ca ai niste povestiri care nu au nevoie de nici un comentariu, poate doar daca vine vreun critic de arta :-)"

Gura anonimului adevarat graieste...

Anonim spunea...

asa povesti, asa povestitor!
eu zic sa continui asa ca succes si astept sa te mai "citesc" pe net

Unknown spunea...

Dom'ne, nu am stiut niciodata ca Dumneata ai un asemenea talent la scris ! Lasa ca nici nu stiam ca ti-ai facut blog ! Io zic ca , atita vreme cit postarea de kestii pe blog nu iti maninca din timpul pentru miscare , continua ! (deh, deformatie profesionala !)

Anonim spunea...

aveti un talent literar deosebit. nu publicati? poate treceti de la blog la o carte. Mult succes, continuati! Eu am intrat din intamplare pe blogul dumneavoastra si am avut satisfactia unor lecturi incantatoare, mai ales ca in liceu si in scoala in general am iubit literatura.